• paramount-sports-personal-training

Personal Training bij Paramount Sports

Heb je soms moeite om in je eigen doelstellingen te volharden of ben je de motivatie een beetje verloren? Dan kan Personal training jou een duwtje in de rug geven alsook je aanleren om te sporten / bewegen op een verantwoorde manier. We werken één op één en heel doelgericht waarbij we gebruik maken van een arsenaal aan klein materiaal zoals TRX, kettlebells, kinesis en bosu.

Samen werken we aan jouw doel

Afhankelijk van de vraag en jouw persoonlijke doelstelling passen we de oefeningen aan en word je nauwgezet opgevolgd door één van onze trainers. De PT-sessie duurt telkens 30 min en zijn steeds op afspraak. Je vorderingen worden op regelmatige tijdstippen onder de loep genomen en bijgehouden zodat je perfect je eigen traject kunt opvolgen en eventueel kunt bijsturen.

Interesse in Personal Training bij Paramount Sports?

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Sportcentrum Paramount Sports in Brugge is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, personal trainingeGym-Cirkel, medische groepspraktijksquash en indoor klimmen.  Bij Paramount Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met Gratis Maand Fitness.