• kinesitherapie-bij-paramount-sports-in-brugge

Dé Medische Groepspraktijk van Brugge o.l.v. Bart Penez

Heb je fysieke klachten? Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij écht geholpen word? Dan is de Medische Groepspraktijk van Paramount Sports het expertisecentrum voor sport en bewegen voor jou! Bij ons houd de dienstverlening niet op na de behandelingen, maar we werken samen aan een constructieve oplossing van jouw probleem.

Perfect doorstroomtraject 

Dankzij onze uitgeruste sport- en revalidatieruimte kunnen we een perfect doorstroomtraject organiseren waarbij behandeling gevolgd kan worden door spierversterkende oefeningen. Zeker voor patiënten die revalideren kunnen wij een enorme steun bieden en hun vooruitgang bespoedigen.  

Waarom kiest Brugge voor De Medische Groepspraktijk van Paramount Sports?

  • Doorlopend coachingstraject van fitness-, preventie- en therapiespecialisten voor jouw constructieve oplossing
  • Doorlopende begeleiding tijdens sporten van specialisten (óók na de behandelingen)
  • Enthousiast team van specialisten

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Sportcentrum Paramount Sports in Brugge is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, personal trainingeGym-Cirkel, medische groepspraktijksquash en indoor klimmen.  Bij Paramount Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met Gratis Maand Fitness.