• sportcentrum-paramount-sports-in-brugge

Ervaar Paramount Sports nu met een maand Gratis Sporten

Sportcentrum Paramount Sports in Brugge helpt jou de 1e stap te zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een gratis proefles Fitness, groepsles en e-GYM zodat je zelf ervaart dat fitness bij Paramount Sports bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Paramount Sports ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Wat houdt de Lente actie in

Sportcentrum Paramount Sports biedt éénmalig een gratis proefles aan voor iedreen. Wanneer u geniet van de gratis proefles kan u ook genieten van 1 maand gratis sporten bij Paramount Sports. Scrijf u snel in via onze website of kom langs in onze club voor 1 juni 2020.
*Deze actie is geldig tot 1 juni 2020 en geldt alleen op een jaarabonnement. Verdere voorwaarden vind u terug aan de balie van Paramount Sports Brugge.
Paramount Sports Brugge behoudt zich van het recht om de actie zonder opgaaf van redenen vroegtijd te beeïndigen.


Caroline (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Paramount Sports voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Paramount Sports en ben ik 9kg afgevallen."

Stel niet uit, start met een Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Sportcentrum Paramount Sports in Brugge is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, personal trainingeGym-Cirkel, medische groepspraktijksquash en indoor klimmen.  Bij Paramount Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden ontvangen een maand gratis sporten bij een jaarabonnement. De actie is geldig tot 1 juni 2020.