• indoor-klimmuur-paramount-sports-brugge

Uniek in Brugge: indoorklimmen bij Paramount Sports

Paramount Sports beschikt als enige in Brugge over een 7m hoge indoorklimmuur. Hier kun je op eigen tempo jouw techniek bijschaven, nieuwe technieken uitproberen op de verschillende routes, alsook leer je alles over veilig klimmen. En dat zonder dat je rekening hoeft te houden met de weersomstandigheden! Bekijk hier een filmpje over de indoor klimmuur.

Paramount beschikt over:

• 7m hoge klimmuur
• 21 touwen
• meer dan 30 klimroutes, variërend van beginner tot gevorderde/expert

Er is ook een bouldermuur met valmat ter beschikking om de eerste klimtechnieken en lichaamshoudingen aan te leren en individueel uit te proberen.

Enkel mensen die reeds klimervaring hebben kunnen in duo reserveren. Wil je graag eens komen proberen, maar beschik je (nog) niet over de juiste vaardigheden?
Geen nood! Je kan beroep doen op een begeleider die zal instaan voor de veiligheid.

Heb je echter meer zin om samen te werken met sportieve en enthousiaste medeklimmers en zo een goede vriendenkring uit te bouwen?
Sluit je dan aan bij het Castellan Climbing Team. Neem zeker ook eens een kijkje op hun mooie website!

Klimmateriaal ter plaatse te huren.

Verjaardagsklimmen bij Paramount Sports in Brugge

Een ongezien feestje voor je kleine man of je grote meid? Wij maken er een unieke ervaring van! Eet samen met je vriendjes een pannenkoek / hotdag en geniet samen van onze kliminfrastructuur met aangepaste begeleiding.