• squash-paramount-sports-brugge

Squash bij Paramount Sports

Paramount Sports heeft 4 squashcourts en zijn dagelijks toegankelijk tijdens de openingsuren. Squash is een uitgelezen kans om zowel sport en spel te combineren en kan de ideale uitlaatklep zijn voor de dagelijkse stress. Kinderen kunnen er van jongs af aan hun hand - oog coördinatie leren verbeteren, hun energie kwijt en nieuwe vriendjes leren kennen. 
Squashcourts zijn te reserveren tijdens piekuren in het sportcomplex zelf!

Jeugdsquash

Vanaf September gaat het nieuwe jeugdsquashseizoen van start, zowel mogelijk voor beginnende - als geoefende squasher. Iedere Woensdag en Vrijdag van 17u - 18u halen trainers Andy en Dieter het beste naar boven bij elke deelnemer waarbij spelenderwijs een aantal technieken worden aangeleerd en de conditie wordt opgekrikt.

Meer informatie?

Contacteer andycatteceur@gmail.com en Dieter.penez@gmail.com. Wens je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Sportcentrum Paramount Sports in Brugge is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, personal trainingeGym-Cirkel, medische groepspraktijksquash en indoor klimmen.  Bij Paramount Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met Gratis Maand Fitness.